Ervaringen

Hieronder staan een aantal ervaringen van mijn cliënten.

“Ik denk dat het woord ‘respectvol’ bij mijn ervaringen het meest passend is in de manier van coachen. Dat maakt het prettig: Je mag zijn zoals je bent.”

“Dank Ineke voor je vertrouwen en steun en je zet voorwaarts in mijn leven.”

“Een verandering in mijn relatie bracht mij ertoe het Levensbronnen coachingstraject te gaan doen. Hierdoor ben ik sterker geworden en meer in balans. Het heeft mij bijzondere inzichten gegeven. Ik doe veel verschillende dingen en zal bestaande en nieuwe activiteiten zeker gaan toetsen aan mijn essentiële levensbron. Ineke coacht op een rustige manier met aandacht. Ze is goed voorbereid en zorgt voor een mooie sfeer. Heel prettig. Ik heb geleerd meer vertrouwen in mij zelf te stellen en durf daarom nu ook veel meer aan te gaan.”

“De healingen die ik van je mocht ontvangen waren voor mij bijzondere ervaringen. Het heeft mij in contact gebracht met wat ik op dat moment miste, voornamelijk innerlijk rust, vrede, opnieuw zien wie ik was. Je werkt vanuit neutraliteit met veel liefde en compassie. Ik voelde me daarna relaxed en ontspannen en kreeg meer inzichten in wat ik miste en waarom. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en gewoon voor wie je bent”.

“Een behandeling van Ineke is een bijzondere ervaring. Zij weet tijdens een behandeling de spanningen of blokkades in het lichaam feilloos aan te voelen en met haar healingtechnieken weg te nemen. Tijdens een behandeling kom ik dan ook snel in een complete ontspanning, die bij mij nog dagen doorwerkt. Ineke heeft mij handvatten gegeven om zelf aan te voelen als er een blokkade is en daar dan zelf wat mee te doen door ontspanningsoefeningen of een meditatie. Dit helpt mij in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ineke doet haar werk met veel aandacht en warmte!”

“Ineke creëert een sfeer waarbij ik me veilig en vertrouwd voel. De manier waarop de vragen gesteld werden, vond ik prettig. Ik kon mij daardoor goed openstellen. In het tweede gesprek gingen we stapsgewijs het essentiële Levensbonnenschema door, wat erg overzichtelijk is.”

“Ineke is een persoon waarbij je je goed voelt en het gevoel krijgt dat je er kan en mag zijn. Dit zorgt ervoor dat ik mij goed openstelde, wat belangrijk is bij het bepalen van de essentiële Levensbron. Alles werd goed uitgelegd en er werd goed de tijd voor mij genomen. Voor wie geïnteresseerd is, zal ik Ineke’ s coaching zeker aanraden.”

“Dankjewel voor wat je met verteld hebt over mijn ‘energieveld’, ik vind het knap dat je dat kan zien / voelen en ook teruggeven aan mensen.”

“Het coachingstraject heeft me duidelijkheid en zelfvertrouwen gegeven. Daarnaast kan ik eigenlijk alle dingen waar ik tegen aan loop, in perspectief van mijn essentiële Levensbron zetten, waarna ik weer ´door kan´.”

“Bij Ineke voelde ik mij direct thuis en ‘gezien’. Zij legt met haar reading/healing de vinger op de zere plek, ook als ik deze zelf wel voel, maar niet goed onder woorden kan brengen. Met haar lichtheid en nuchterheid laat zij zien hoe natuurlijk en prettig het is thuis te komen bij je energetische zelf. Haar behandeling is ontspannend en haar liefdevolle aanraking getuigt van haar warme hart voor haar cliënten. Op een natuurlijke manier laat Ineke mij inzien hoe ik mij nog een stap verder kan ont-wikkelen. Lieve Ineke, bedankt voor je warmte. Ik kijk telkens weer uit naar onze volgende afspraak. Een behandeling bij Ineke is als een cadeau van liefde en aandacht voor jezelf.”

“Het coachingstraject heeft me duidelijkheid en zelfvertrouwen gegeven. Daarnaast kan ik eigenlijk alle dingen waar ik tegen aan loop, in perspectief van mijn essentiële Levensbron zetten, waarna ik weer ´door kan´.”
“Ineke creëert een sfeer waarbij ik me veilig en vertrouwd voel. De manier waarop de vragen gesteld werden, vond ik prettig. Ik kon mij daardoor goed openstellen. In het tweede gesprek gingen we stapsgewijs het essentiële Levensbonnenschema door, wat erg overzichtelijk is.”

“Ineke is een warme vrouw met veel inlevingsgevoel. Voor mij is loslaten van stevige muurtjes om heen haast onmogelijk. Ineke kreeg kreeg het op een summiere manier voor elkaar te komen tot wezenlijk voelen. Dit was voor mij ongekend en niet in woorden te omschrijven. Dit alles op zo’n warme manier dat het goed voelde! Innerlijke warmte straalt bij haar alle kanten op”.

“Na een aantal keren bij Ineke te zijn geweest, kan ik mijn ervaringen als volgt beschrijven. Door haar benadering en behandeling wordt een dynamiek in gang gezet… Reflectie en, in mijn geval, aandacht om heel bewust te ‘aarden’. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn wat je aangereikt krijgt, maar een ‘her’inneren. Haar behandeling voelt als een warm bad en zeer ontspannend. Dagen na de behandeling voelde ik me prettig en vol energie!”

“Ik ga bij veel dingen in mijn leven de kennis over mijn essentiële Levensbron toepassen. Daarnaast weet ik nu voor 100 % zeker dat ik de goede studie heb gekozen en het beroep uit wil oefenen dat ik al voor ogen had.”

Ervaringen