Over mij

Mijn interesse in het wel en wee van mensen heb ik al vanaf jonge leeftijd. Als persoonlijke coach, verpleegkundige, docent/praktijkbegeleider en welzijnsconsulent heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen op diverse terreinen. Mijn ruime werkervaring in diverse rollen en opgedane kennis in opleidingen combineer ik graag met mijn passie om mensen op weg of verder te helpen vanuit mijn praktijk in Zoetermeer.

Een goed resultaat staat of valt met de juiste klik. Ik werk vanuit een holistische visie op het leven: alles hangt met alles samen.

Ik heb een nuchtere en praktische aanpak. Ik vind het belangrijk om te werken vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid, van hart tot hart, met aandacht, respect en zonder oordeel.

Ervaringen van cliënten

“Na een aantal keren bij Ineke te zijn geweest, kan ik mijn ervaringen als volgt beschrijven. Door haar benadering en behandeling wordt een dynamiek in gang gezet… Reflectie en, in mijn geval, aandacht om heel bewust te ‘aarden’. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn wat je aangereikt krijgt, maar een ‘her’inneren. Haar behandeling voelt als een warm bad en zeer ontspannend. Dagen na de behandeling voelde ik me prettig en vol energie!”

“Ik ga bij veel dingen in mijn leven de kennis over mijn essentiële Levensbron toepassen. Daarnaast weet ik nu voor 100 % zeker dat ik de goede studie heb gekozen en het beroep uit wil oefenen dat ik al voor ogen had.”

Lees meer