Stiltewandeling (m/v)

Regelmatig organiseer ik stiltewandelingen op meerdere mooie natuurplekken in Zoetermeer en in Rheezerveen, gemeente Hardenberg in Overijssel.

Het gaat gedurende deze stiltewandeling niet om het lopen van veel kilometers. Ook houden we een rustig tempo aan. Wat zie je? Misschien een vlindertje voorbij fladderen, een mierenhoop? Kijk eens naar de lucht. Welke kleuren en vormen neem je waar? Wat hoor je als alle dagelijkse geluiden wegvallen? Even geen telefoon, autogeluid, of TV…. Wat ruik je, sta eens stil bij een boom, paddenstoel of plant. Dompel je onder met die heerlijke geuren.

Voel de natuur, gebruik je handen en plaats bewust je voeten eens op een zachte mossige of harde ondergrond. Beweeg je handen door het hoge gras of de heide. Hoe voelt het blad wat je tussen je handen wrijft? Wat neem je waar met je ogen?
We nemen zeker de tijd om op een mooi plekje te gaan zitten. Neem een kleedje en wat te drinken mee. Trek je wandelschoenen aan en ga mee op pad. We wandelen maximaal 5 km in de afwisselende omgeving. Ik hoop dat deze stiltewandeling je een optimale ontspanning gaat bieden.

Opgeven is verplicht. Zo weet ik dat ik op je kan rekenen. Ook kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom. Aanmelden kan tot uiterlijk 12:00 uur op de dag voor de wandeling. De stiltewandeling gaat altijd door…bij weer en wind maar ook regen😀
Ben je benieuwd wanneer de volgende stiltewandeling is? Kijk dan in mijn agenda.