Stiltewandeling Rheezerveen voor wie de rust in zichzelf buiten zoekt…

08okt2023

Tijd: 9:30 tot 12:00 uur

Adres: Parkeerplaats, aan de overkant van de weg van de ingang van het Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan de Elfdewijk

Kosten: Vrijwillige bijdrage

Organisator: Ineke Hermus


Trek je wandelschoenen aan en ga mee op pad. We wandelen maximaal 5 km in de afwisselende omgeving van het Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh in Rheezerveen.

Wat hoor je als alle dagelijkse geluiden wegvallen? Even geen telefoon, autogeluid, of TV…. Wat ruik je, sta eens stil bij een boom, paddenstoel of plant. Dompel je onder met die heerlijke geuren. Voel de natuur, gebruik je handen en plaats bewust je voeten eens op een zachte mossige of harde ondergrond. Beweeg je handen door het hoge gras of de heide. Hoe voelt het blad wat je tussen je handen wrijft? Wat neem je waar met je ogen?

Het gaat gedurende deze stiltewandeling niet om het lopen van veel kilometers. Ook houden we een rustig tempo aan. Wat zie je? Misschien een vlindertje voorbij fladderen, een mierenhoop? Kijk eens naar de lucht. Welke kleuren en vormen neem je waar?
We nemen zeker de tijd om op een mooi plekje te gaan zitten. Neem een kleedje en wat te drinken mee.

Opgeven is verplicht. Zo weet ik en mijn partner Peter dat we op je kunnen rekenen. Ook kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom. Aanmelden kan tot uiterlijk 20:00 uur op de zaterdag voor de wandeling. De stiltewandeling gaat altijd door...bij weer en wind maar ook regen😀.

We hopen dat deze stiltewandeling je een optimale ontspanning gaat bieden. 

Wees welkom.

Vriendelijk groet, mede namens mijn partner Peter,

Ineke Hermus

Link naar startpunt/parkeerplaats: https://goo.gl/maps/fEEw2orW19p6emiS7 

Aanmelden

Vul je gegevens in

Vul deze som in (anti spam) 10 - 1 =

Bevestiging van aanmelding per e-mail ontvangen?

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...