Meditaties & Workshops

Naast persoonlijke coaching, natuurcoaching, healing en reiki organiseer ik regelmatig meditaties en workshops voor vrouwen. En bied ik stiltewandelingen aan voor vrouwen en gemengde groepen. Hieronder vind je mijn aanbod.

Meditaties

meditatie inloop Regelmatig mediteren geeft je meer energie en innerlijke rust. Als je even tijd voor jezelf wilt maken, bezoek dan eens een meditatie in mijn praktijk.

Ik bied geleide- maar ook volledige stiltemeditaties aan voor vrouwen. De meditatie duurt ongeveer een uur. Het is niet verplicht elke week te komen. Je bepaalt zelf de frequentie. Ben je benieuwd wanneer de volgende meditatie is? Kijk dan in mijn agenda.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding uiterlijk de dag ervoor tot 12:00 uur via de link in de agenda.

Stiltewandelingen

Regelmatig organiseer ik stiltewandelingen voor vrouwen en gemengde groepen in het Westerpark in Zoetermeer en in Rheezerveen, gemeente Hardenberg in Overijssel.

Het gaat gedurende deze stiltewandeling niet om het lopen van veel kilometers. Ook houden we een rustig tempo aan. Wat zie je? Misschien een vlindertje voorbij fladderen, een mierenhoop? Kijk eens naar de lucht. Welke kleuren en vormen neem je waar? Wat hoor je als alle dagelijkse geluiden wegvallen? Even geen telefoon, autogeluid, of TV…. Wat ruik je, sta eens stil bij een boom, paddenstoel of plant. Dompel je onder met die heerlijke geuren.

Voel de natuur, gebruik je handen en plaats bewust je voeten eens op een zachte mossige of harde ondergrond. Beweeg je handen door het hoge gras of de heide. Hoe voelt het blad wat je tussen je handen wrijft? Wat neem je waar met je ogen?

We nemen zeker de tijd om op een mooi plekje te gaan zitten. Neem een kleedje en wat te drinken mee. Trek je wandelschoenen aan en ga mee op pad. We wandelen maximaal 5 km in de afwisselende omgeving. Ik hoop dat deze stiltewandeling je een optimale ontspanning gaat bieden.

Opgeven is verplicht. Zo weet ik dat ik op je kan rekenen. Ook kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom. Aanmelden kan tot uiterlijk 12:00 uur op de dag voor de wandeling. De stiltewandeling gaat altijd door…bij weer en wind maar ook regen😀

Ben je benieuwd wanneer de volgende stiltewandeling is? Kijk dan in mijn agenda.

Stadsverlichting meditatie

Meditatie stadsverlichtingElke tweede zondag van de maand om 20.00 uur ben je welkom voor een kosteloze stiltemeditatie in Zoetermeer. Tijdens deze huiskamerbijeenkomst kan je om 19:55 uur in stilte binnenkomen. Om 20.00 uur start de stiltemeditatie van een uur.  Zowel vrouwen als mannen zijn welkom. Aanmelden kan via www.stadsverlichting.nu.

Workshop ´En dan nu de praktijk´

WorkshopsBen je (bijna) klaar met een healingopleiding en wil je een eigen praktijk starten? Wil je eerst nog wat extra praktijkervaring op doen? Dan is deze workshop interessant voor jou.
Er zijn vele vaardigheden die je moet kunnen verrichten als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. En dat vraagt oefening en focus. Ik begeleid en ondersteun je in dit proces om een goed natuurgeneeskundig energetisch therapeut te worden.

In vier blokken van 2½ uur komen de volgende facetten aan bod:

  • Oefenen van vaardigheden op gebied van het voeren van een intakegesprek met de cliënt;
  • Helder krijgen wat de hulpvraag is van de cliënt;
  • Een healingbehandeling geven aan de cliënt;
  • Praktische kennis uitwisselen met je mede collega’s;
  • Ruimte voor zelfreflectie binnen de groep.

Locatie: Zoetermeer
Data: De workshop start bij minimaal 6 deelnemers. De data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld.

Voor wie: Je hebt een opleiding afgerond als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. Je hebt medische basiskennis gehaald en/of in je bent bezig met de laatste participerende stage. Je zorgt zelf, voor een cliënt die tijdens de workshop (in het tweede blok) van een collega (deelnemer) een healing krijgt.