Meditaties & Workshops

Naast persoonlijke coaching en energetische behandelingen  organiseer ik regelmatig meditaties en geef ik workshops. Hieronder vind je mijn aanbod.

Meditaties

meditatie inloop Regelmatig mediteren geeft je meer energie en innerlijke rust. Als je even tijd voor jezelf wilt maken, bezoek dan eens een meditatie in mijn praktijk.

Ik bied geleide- maar ook volledige stiltemeditaties aan. De meditatie is er op woensdagochtend en duurt een uur. Het is niet verplicht elke week te komen. Je bepaalt zelf de frequentie.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding uiterlijk de dinsdag ervoor tot 12:00 uur via de link in de agenda.

Stadsverlichting meditatie

Meditatie stadsverlichtingElke tweede zondag van de maand om 20.00 uur ben je welkom voor een kosteloze stiltemeditatie in Zoetermeer. Tijdens deze huiskamerbijeenkomst kan je om 19:55 uur in stilte binnenkomen. Om 20.00 uur start de stiltemeditatie van een uur.  Aanmelden kan via www.stadsverlichting.nu.

Workshop ´En dan nu de praktijk´

WorkshopsBen je (bijna) klaar met een healingopleiding en wil je een eigen praktijk starten? Wil je eerst nog wat extra praktijkervaring op doen? Dan is deze workshop interessant voor jou.
Er zijn vele vaardigheden die je moet kunnen verrichten als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. En dat vraagt oefening en focus. Ik begeleid en ondersteun je in dit proces om een goed natuurgeneeskundig energetisch therapeut te worden.

In vier blokken van 2½ uur komen de volgende facetten aan bod:

  • Oefenen van vaardigheden op gebied van het voeren van een intakegesprek met de cliënt;
  • Helder krijgen wat de hulpvraag is van de cliënt;
  • Een healingbehandeling geven aan de cliënt;
  • Praktische kennis uitwisselen met je mede collega’s;
  • Ruimte voor zelfreflectie binnen de groep.

Locatie: Zoetermeer
Data: De workshop start bij minimaal 6 deelnemers. De data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld.

Voor wie: Je hebt een opleiding afgerond als natuurgeneeskundig energetisch therapeut. Je hebt medische basiskennis gehaald en/of in je bent bezig met de laatste participerende stage. Je zorgt zelf, voor een cliënt die tijdens de workshop (in het tweede blok) van een collega (deelnemer) een healing krijgt.